La Castaween de la Rosaleda supera positivament totes les expectatives

0
921

La celebració de la Castanyada i el Hallowen alhora al barri de la Rosaleda de Sant Fruitós de Bages va acollir a persones d’arreu de la comarca. La Castaween va superar en 130 el nombre de públic assistent al passatge del terror, respecte l’any passat. Tot i la nova distribució de les dues files per recollir el menjar o entrar al passatge del terror, la plaça del casal estava a petar de la gent disfressada que havia omplert els polígons del Grau i Casanova de cotxes. Fins i tot alguns es van quedar sense tastar el menjar, perquè es van vendre tots els frankfurts que l’organització havia preparat.

Estaques, teranyines o carabasses omplien els carrers del barri, decoració que els veïns havien preparat hores abans per rebre els participants del truc o tracte. A més, uns 70 veïns i veïnes es repartien entre la casa del terror i les barres de fora. Van ser 4 hores de feina intensa. El president de l’Associació de Veïns de la Rosaleda, en fa una valoració positiva.

De cara l’any que ve, l’Associació vol trobar la manera de contribuir en la compra de caramels que els veïns donen als participants de truc o tracte i millorar altres aspectes logístics, com la gran multitud de cotxes que s’acumulen i les llargues cues d’espera.

Imatge. David Fernández

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí