Sant Fruitós promou dos cursos per a dones amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere

0
908

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha organitzat dos cursos gratuïts enfocats a dones i amb motiu dels actes del pròxim 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Es tracta d’un taller d’empoderament organitzat per Barabara educació i que ja s’ha iniciat aquest dijous i seguirà els dos dijous que vénen al matí al Nexe, i un curs de defensa personal a càrrec de la policia local de Sant Fruitós, que tindrà lloc els dimecres 9, 16 i 23 de novembre de 2/4 de 6 de la tarda a les 7 del vespre al Nexe.

La Regidora de Serveis Socials, Cristina Múrcia, explica l’aposta que fa l’Ajuntament per impulsar i reforçar el poder de la dona.

L’objectiu del taller d’empoderament és adquirir confiança en una mateixa per tenir més autonomia i alhora ensenyar a gaudir de les relacions personals. El curs de defensa personal vol ensenyar a mantenir la calma davant de situacions difícils, marca i imposar límits i saber-se deslliurar en cas de trobar-se retingudes i respondre a un atac o agressió.

De cara el 25 de novembre es farà un concurs de manifestos amb els joves de Sant Fruitós i es llegirà el manifest guanyador. També se sumarà a la campanya del Consell Comarcal de Sabates Vermelles, que volen significar les víctimes de violència de gènere.

El mateix cap de setmana del 25 de novembre, començarà el Gran Recapte. Es podran fer col·laboracions als supermercats del poble i la llista per apuntar-se com a voluntaris ja està oberta. Cal inscriure’s a l’Ajuntament o a través de Càritas.

Imatge. Acte pel 8 de març a la Biblioteca de Sant Fruitós, actuació Ai Carai, 11 de març del 2016

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí