L’ANC de Sant Fruitós organitza un autocar per participar a la manifestació en defensa de les institucions catalanes

0
667

L’ANC de Sant Fruitós de Bages organitza un autocar per participar a la manifestació que es farà el proper diumenge 13 de novembre a Barcelona en defensa de les institucions catalanes. Un cop més se suma a la crida de l’Assemblea com va fer per la concentració de l’11 de setembre o el passat divendres en suport a l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós. Gabriel Benet, de l’ANC a Sant Fruitós, explica que ja hi ha 100 autocars programats de la Catalunya Central-Nord per baixar a Barcelona. Hi van per recolzar als representants escollits de forma democràtica per la lluita sobiranista.


Benet assegura que les pressions seran constants i que cada vegada n’hi haurà més.

El preu del viatge d’anada i tornada és de 6 euros per persona i s’abonarà el mateix diumenge al pujar a l’autobús. El punt de trobada serà davant del Cobert de la màquina de Batre, el conductor engegarà motors a les 10 del matí i la tornada serà cap els volts de les 3 de la tarda, hora que es preveu que haurà acabat la mobilització. La concentració seguirà una escaleta amb parlaments de representants que han rebut de forma directa diverses pressions per defensar l’autodeterminació de Catalunya.

Per poder fer la reserva, cal enviar un correu electrònic tot indicant un nom, un telèfon i el número de persones que hi assistiran a: santfruitosdecideix@gmail.com.

Imatge. Sortida cap a Barcelona, 11 de setembre del 2015. Tram 33, Via lliure.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí