Clara Peya presenta ‘Mímulus’ aquest dissabte a Sant Fruitós

0
771

La pianista i compositora Clara Peya oferirà el seu últim concert de gira al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages, aquest dissabte a les 9.

“Mímulus” inclou les veus de Judit Neddermann i Ferran Savall. En aquest treball Peya canta a les pors quotidianes, les conegudes i sempre presents, aquelles que ens frenen i que només es fan fonedisses quan es canten i es ploren.
La Clara Peya ha cursat estudis Superiors de jazz i modern al Taller de músics. Ha estudiat durant més de 12 anys amb el professor Leonid Sintsev amb qui va seguir la seva formació al Conservatori Rimsky Korsakov de Sant Petersburg (Rússia).

Al concert de dissabte vindrà acompanyada d’Adrià Plana a la guitarra,  Sandra Sangiao i Alessio Arena a les veus, Vic Moliner al contrabaix i Dídac Fernández a la bateria. Clara peya ens fa 5 cèntims de què trobarem al concert de dissabte.

Les entrades es poden comprar de forma anticipada a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, al Nexe-Espai de Cultura o al teatre Kursaal de Manresa. El preu de les entrades és de 8 € de forma anticipada, pels joves i pels jubilats i de 12 € a taquilla el mateix dia del concert.

A Ràdio Sant Fruitós sortegem 2 pacs de 2 entrades cada un. Estigueu atents al Facebook si voleu participar.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí