Reducció de l’IBI de cara el 2016

0
679

L’impost de l’IBI reduirà, hi haurà una millora en les bonificacions i la resta d’impostos quedaran congelats a Sant Fruitós de Bages de cara l’any 2016.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va aprovar la modificació de diversos aspectes respecte els impostos de les ordenances fiscals marcades per la Diputació de Barcelona. Ho va fer, amb més o menys consens per part dels partits polítics, en un ple extraordinari celebrat dijous que va durar tres-quarts d’hora.

Entre altres, l’Ajuntament va aprovar la rebaixa de l’IBI, l’impost de béns i immobles. Qualsevol tipus de bé immoble a Sant Fruitós de Bages, ja sigui una casa, un local o una nau i a tot el consistori de Sant Fruitós de Bages, incloent també els polígons industrials, tindrà una rebaixa del 8% en el valor del seu immoble. La rebaixa significa una pèrdua d’uns 255.000 euros per l’Ajuntament.

Tot i això, l’Ajuntament assegura que ha fet els deures i que aquesta pèrdua no ha de fer patir als santfruitosencs i santfruitosenques. Els diners es recuperen amb l’estalvi que s’ha fet amb la millora de la gestió dels diners pel que fa a la deixalleria i a la residència d’avis.

Dijous passat també es va aprovar una millora de les bonificacions i la congelació dels impostos dels santfruitosencs i santfruitosenques, és a dir, que els impostos es mantindran igual que aquest 2015.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí