La biblioteca de Sant Fruitós ha guanyat un lot de llibres valorat en 3.000 €

0
805

El projecte de la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages “Hi havia una vegada a la biblioteca… Éssers màgics i mitològics” ha quedat entre els 100 primers en la 17a edició de la Campanya d’Animació a la Lectura Maria Moliner que se celebra a escala estatal.

Hi han participat 605 biblioteques de tot l’estat espanyol, en la categoria de poble de menys de 50.000 habitants i 300 han estat premiades. La de Sant Fruitós ha guanyat un lot de llibres infantils i juvenils valorat en 3.000 euros i a més, com que ha quedat entre les 100 primeres, segurament rebrà una altra recompensa que el Ministeri encara ha de concretar.

“Hi havia una vegada a la biblioteca… Éssers màgics i mitològics” és un projecte de dinamització a la lectura en què es van realitzar moltes activitats transversals: visites escolars, exposicions d’éssers mitològics i narracions de contes. El Ministeri d’Educació, Cultura i Esports, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i la Fundació Coca-Cola han sigut les entitats que han convocat el premi. La directora de la Biblioteca, Conxita Fenoy, explicava a Ràdio Sant Fruitós que el Ministeri s’està assegurant d’enviar llibres que faltin a l’hemeroteca de cada municipi guanyador. En aquest sentit, podran escollir els llibres pensant amb els gustos del públic que va a la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages. Fenoy explica alguns dels projectes que es van aplicar en el marc de la campanya d’Animació a la Lectura Maria Moliner.

Entre totes aquestes biblioteques premiades a Catalunya, a banda de Sant Fruitós de Bages hi ha els municipis d’Igualada, la Llagosta, Navarcles, Constantí, Gandesa i Tortosa.

Imatge. Les bibliotecàries de Sant Fruitós de Bages.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí