Sant Fruitós destinarà 80.000 € per la reforma de dos habitatges socials

0
694

El pressupost del 2017 de l’Ajuntament de Sant Fruitós ha aprovat unes partides en matèria de serveis socials que posen l’accent en l’habitatge social, la gent gran i el col·lectiu de la dona.

Es destinaran 80.000 euros per la reforma i condicionament de dos habitatges del carrer Padró número 37, un per acollir víctimes de violència de gènere i l’altre per donar resposta als casos de reallotjament de famílies.

Pel que fa al col·lectiu de la gent gran, destaquen dues línies. Per una banda, l’ampliació de la partida d’ajuts destinats a compensar les quotes de la residència municipal en cas de necessitat que passa de 30.000 a 60.000 euros. Per l’altra, la creació d’un nou edifici per augmentar la capacitat de l’esplai d’avis que es trassllada a l’antiga Biblioteca, a sobre del CAP de pediatria, amb la intenció d’ampliar l’oferta horària de l’esplai. A més, s’impulsaran programes específics destinats a persones amb un nivell socioeconòmic baix, per donar eines i recursos pel seu desenvolupament vital. La regidora de Serveis Socials, Cristina Múrcia, feia un repàs de les partides en declaracions a Ràdio Sant Fruitós.

Els diners destinats a ajudar a les famílies en les despeses bàsiques del seu dia a dia i la línia d’ajuts destinada a cobrir les necessitats dels més petits es mantenen respecte a l’any passat, amb uns 30.000 euros anuals. Una aposta que fa enguany l’equip de Govern és aconseguir una àrea de la dona potent, amb una partida d’uns 17.500 euros, per a la formació d’inserció laboral en el col·lectiu de la dona i d’altres cursos formatius.

Imatge. Edifici destinat a l’habitatge social.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí