Joves del Gerbert d’Aurillac participen en un programa de voluntariat

0
785

Alumnes de 4t d’ESO del Gerbert d’Aurillac participen en un programa pilot de voluntariat, promogut per la Generalitat. El programa s’emmarca dins l’assignatura educació èticocívica i tot i que enguany forma part d’un programa normatiu, l’institut de Sant Fruitós ja fa més de 5 anys que promou el servei a la comunitat entre els alumnes. De moment hi ha uns 12 joves que han participat en el gran recapte i ajuden a distribuir els aliments aquesta setmana i 3 més que col·laboren amb Ampans fins al febrer. La professora que els coordina és la Sílvia Bosch i assegura que un dels objectius principals és el creixement personal.

Els alumnes s’hi apunten perquè accepten la proposta de l’assignatura d’ètica, però Bosch explica que és després d’acabar el voluntariat quan s’adonen del servei que han fet i de tot el que han après.

L’assignatura inclou 10 hores lectives a l’aula i 10h fent el Servei a la Comunitat, de moment hi ha aquestes dues ofertes d’Ampans i Càritas, però l’institut té les portes obertes a ajudar qualsevol altra entitat del poble.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí