APAES organitza una trobada empresarial amb l’alcalde

0
707

L’Associació de Parcs d’activitat Empresarial de Sant Fruitós de Bages (APAES) organitza una trobada empresarial amb l´alcalde del municipi, Joan Carles Batanés. L’objectiu de la trobada és traslladar al consistori aquells temes que el teixit empresarial, a través de l´entitat, ha detectat com a necessitats prioritàries per millorar la competitivitat de les empreses del municipi. Per la seva banda, l´Ajuntament recollirà les aportacions dels empresaris i informarà dels temes que es plantegin.

El president d’APAES, Enric Torres, valora molt positivament aquestes trobades. La d´enguany és la segona vegada que s´organitza i destaca que “ amb aquest tipus de trobades, els empresaris poden compartir les seves inquietuds, al mateix temps que de primera mà ho poden fer arribar directament a l´alcalde “ i afegeix “ és també un punt de trobada amb els empresaris per continuar fent sinèrgies entre nosaltres”.

La jornada tindrà lloc aquest divendres, a l´Espai6 de l´empresa Garoina (Carretera Manresa-Berga nº65-83 Pol. Ind. Sant Isidre) Sant Fruitós de Bages de 10,00 h a 12.00 h.

L’assistència és gratuïta però cal fer inscripció prèvia a través del següent link:https://es.surveymonkey.com/r/trobadaalcaldeapaes , a telèfon 93 875 22 40 o enviant un missatge de correu ainfo@apaes.cat

Aquestes jornades estan finançades per l’actuació Promoció i millora dels polígons i les empreses del Bages 2015 de la Diputació de Barcelona i el Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc de Programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Fons Social Europeu.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí