Setmana que començarà amb sol i amb matins freds

0
757

DAVID COMAS | ONA BAGES. La temperatura aquests dies s’ha mostrat força confortable al migdia, amb màximes d’entre 13 i 15ºC a gran part del Bages. Al matí l’ambient ha estat fred amb tímides glaçades, sense presència de boires.

Esperem una setmana amb temps assolellat, sembla que les boires es resistiran a aparèixer al Pla de Bages, i si ho fan serà de manera molt testimonial. Les temperatures mínimes tindran tendència a baixar una mica, amb valors d’entre -2ºC i 0ºC a primera hora del matí, també les màximes experimentaran una baixada clara a partir de dimarts i sobretot dimecres, amb valors al voltant del 10ºC a gran part del Pla de Bages, per sota a cotes mitjanes a partir de dimecres.

Els models a llarg termini ens indiquen un possible canvi de temps a partir del dia 18 i 19 de desembre, amb pluja que podria ser abundant, ho anirem seguint dia a dia!

Foto: Dia assolellat ahir des de Santpedor, amb alguns cirrus i cirroestrats al cel, núvols alts formats per cristalls de gel en suspensió.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí