Anaïs Vila és una de les 100 noves veus femenines reconegudes per la revista Enderrock

0
621

La cantant santpedorenca, Anaïs Vila, ha rebut un reconeixement per part del Grup Enderrock com a una de les 100 noves veus femenines destacades en l’edició especial de desembre de la revista Enderrock juntament amb l’Institut Català de les Dones. Vila, que també dirigeix el programa d’OnaBages ‘Efecte Sonor’, està ampliant a Liverpool els seus estudis musicals i des d’allà, ens fa una valoració del fet de compartir espai amb altres noves veus femenines en la revista musical.

La cantant torna per festes, amb un concert al Teatre Conservatori el 29 de desembre que tancarà la gira del seu àlbum debut ‘Entre els dits’.

La seva estada a Liverpool també és una nova font d’inspiració per l’Anaïs, que ja avança alguna cançó en anglès.

Entre els continguts del monogràfic d’Enderrock, s’hi poden trobar des de creadores de referència com Maria del Mar Bonet, que protagonitza la portada per celebrar els 50 anys de carrera als escenaris, fins a les 100 protagonistes de la selecció que els periodistes musicals de la publicació han destacat.
<p style=”text-align: right;”><em><strong>Imatge de la participació d’Anaïs Vila en l’actuació a Santpedor amb els refugiats</strong></em></p>

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí