Dia inestable avui, cap de setmana més assolellat

0
669

DAVID COMAS | ONA BAGES. Les temperatures mínimes aquest matí han experimentat una pujada clara a causa dels núvols que ens han afectat durant tota la nit  i matinada, alguns dels valors més destacats: Sallent 3ºC, Sant Fruitós 3ºC, Súria 4ºC i al Serrat de Castellnou i a Santpedor 4.5ºC. Per avui esperem un cel cobert al llarg de tota la jornada, amb la possibilitat d’algun xàfec a la tarda, en principi sense grans quantitats d’aigua, entre 2 i 5mm. Les temperatures màximes quedaran frenades a causa de la nuvolusitat, i es mantindran entre els 8 i els 10ºC.

Per demà dissabte esperem núvols pel matí, però entre el migdia i la tarda el sol podria fer-se protagonista, ja que els núvols es desplaçaran cap al sud de Catalunya, allà sí que hi podria ploure, però la Catalunya Central quedaria al marge, amb una temperatura sense masses canvis. De cara a diumenge tindrem valors de temperatura més baixos pel matí, amb alguns núvols al cel, poc importants, predominarà el sol i tindrem vent de gregal (del NE) feble.

Foto: núvols alts des del Serrat de Castellnou aquest dimecres, preludi del pas d’un front. En principi donarà ben poca pluja.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí