L’anticicló es manté ferm

0
750

DAVID COMAS | ONA BAGES. Continuem amb temps tranquil i ambient fred pel matí, no massa, i temperatures molt suaus a migdia. Avui les mínimes s’han situat entre els -1ºC de Sallent, Súria i Sant Fruitós, 1ºC a Santpedor i 2ºC al Serrat de Castellnou, amb inversió tèrmica que ens acompanyarà un grapat de dies (més fred al Pla de Bages i en zones baixes que a major alçada). Avui tindrem un dia assolellat, però amb núvols de tipus alt que poden enteranyinar a estones el cel. Les màximes tornaran a situar-se entre els 12 i els 14ºC.

De cara a demà repetició de la jugada, amb alguna boira al Pla de Bages que ràpidament s’esvairà. Novament temperatures entre -2ºC i 0ºC a primera hora del matí i ambient força suau al migdia, amb uns valors entre els 12 i els 14ºC.

No es veuen grans canvis a curt ni a mig termini, les temperatures sembla que podrien baixar a partir de dijous i divendres, amb valors clarament més baixos al migdia. La boira es podria presentar durant més hores, ho seguirem.

Foto: cel rogent des del Serrat de Castellnou la tarda del dia de Nadal. En aquest cas… cel rogent, ni pluja ni vent. Ens esperen uns dies monòtons als homes i dones del temps.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí