L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’associació Brogit signen un conveni per tirar endavant el setmanari Montpeità

0
833

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Brogit Difonem Cultura de Sant Fruitós de Bages per l’edició del setmanari d’informació local Montpeità del 2016. La intenció és mantenir el conveni pels pròxims anys.

El setmanari tornava en l’edició en paper el mes de juliol, de la mà d’un grup de persones del poble que agafaven el relleu del grup anterior. En parlàvem a l’estiu amb ells, en una entrevista que podeu recuperar a radiosantfruitos.cat. El component del nou equip, Josep Sanfeliu, fa una valoració dels 6 mesos de la recuperació de l’edició en paper.

El conveni de col·laboració estableix que l’associació Brogit Difonem Cultura editarà setmanalment el Montpeità incloent informacions del municipi i de les entitats i associacions locals i alhora potenciarà la participació ciutadana en els actes que es duguin a terme a Sant Fruitós de Bages.

Per la seva banda l’ajuntament destina 1.500€ del pressupost municipal per tal de col·laborar en l’edició del setmanari, es compromet continuar cedint l’espai de l’edifici de “les Monges” de Sant Fruitós de Bages per tal de poder desenvolupar les tasques de redacció i es compromet a col·laborar amb la redacció del mateix fent arribar totes aquelles informacions i material gràfic que siguin d’interès pels lectors del municipi.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí