Sol amb alguns núvols mitgencs, pujada transitòria del termòmetre demà a la tarda

0
762

DAVID COMAS | ONA BAGES. Ens hem llevat aquest matí amb bandes de núvols alts i mitgencs que han deixat una sortida del sol rogenca, tot i això aquests núvols ja s’han anat esqueixant i quedarà una tarda força assolellada. La temperatura al migdia pot pujar un parell de graus respecte ahir, situant-se les màximes amb valors d’entre 9 i 11ºC a gran part de la comarca.

De cara a demà esperem glaçades novament pel matí, amb valors d’entre -2 i -4ºC, tot i això esperem una pujada clara de la temperatura de cara a la tarda, amb alguns registres pròxims als 13 o 14ºC al Pla de Bages. El cel presentarà núvols alts i mitgencs novament, amb ressol a la tarda. El vent de garbí (de sud-oest) pot bufar una mica a la tarda, entre els 20 i els 30 km/h, al vespre ràpidament desapareixerà.

Per divendres s’espera un dia força ventós, vent de mestral (nord-oest) que pot bufar amb ratxes moderades a partir de mig matí, això farà que difícilment arribi a glaçar, tot i això la sensació de fredor serà acusada a causa d’aquest mateix vent.

Hem d’estar atents, ja que a partir de dissabte el mercuri baixarà amb ganes un cop encalmi el vent. Sembla que la setmana vinent es presenta molt freda, coincidint amb la setmana dels barbuts. La setmana tradicionalment més freda de l’any.

Foto: Raigs crepusculars sobre Montserrat. Ahir, des de Monistrol de Montserrat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí