Sant Fruitós programa una sortida al Gran Teatre del Liceu per gaudir de l’òpera Werther

0
743

El francès Jules Massenet va compondre l’obra d’amor impossible del poeta Werther cap a Charlotte, estrenada a Viena el 1892 i inspirada en la novel·la ‘Els sofriments del jove Werther’ de Johann Wolfgang von Goethe. L’òpera arriba ara al Gran Teatre del Liceu i l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat una sortida per gaudir de l’obra el divendres 27 de gener, en el marc del cicle ‘Bus a l’òpera’.

El programa dóna l’oportunitat als assistents de gaudir del gran Josep Bros en el paper de protagonista amb un 40% de descompte sobre el preu de les entrades a taquilla. El cost de les entrades en Zona 3 més el servei d’autobús és de 87€. El preu a taquilla al mateix Liceu és d’uns 130€. L’autobús ha omplert gairebé el 60% de les places, però encara es poden comprar entrades a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages fins al dijous 19 de gener.

La sortida de l’autobús es realitzarà a 2/4 de 6 de la tarda des del Nexe-Espai de Cultura per ser al Liceu a les 8 del vespre.

Fotografia: Josep Bros en el paper de Werther. Arxiu personal.
Josep Bros (Tenor) va inaugurar el XXII Festival de Música Clàssica de Sant Fruitós junt amb Mireia Pintó (Mezzosoprano) i Vladislav Bronevetzky (Pianista).

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí