Comença el procés de licitació de la passarel·la sobre la carretera de Berga

0
606

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha obert el concurs de licitació pública de l’obra de la passarel·la de la C-16c que s’ha de construir sobre la carretera de Berga. El termini per a presentar les ofertes finalitzarà el pròxim 13 de febrer. Un cop s’iniciïn els treballs d’execució, l’obra ha d’estar finalitzada en 5 mesos i el cost previst segons el projecte és de com a màxim 630.000 €. L’alcalde de Sant Fruitós va avançar a l’agost que la idea és que la construcció sigui en format rampa, combinat amb replans, sense ascensors.

La passarel·la de vianants i ciclistes, unirà el nucli de població de Sant Fruitós de Bages, a través de la Sagrera, amb la zona dels polígons industrials entorn de la carretera de Berga. L’actuació vol millorar l’accessibilitat a peu pels veïns i alhora recuperar l’antic itinerari que unia el municipi amb la zona del Parc de l’Agulla.

El creixement dels polígons industrials al voltant de la carretera C-16c dels darrers anys, ha creat una major mobilitat i afluència de gent, alhora que la carretera segueix fent d’important barrera física pels vianants impedint-ne l’accés a peu d’una banda a l’altre dels polígons Riu d’Or – Casanova i Sant Isidre.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí