Sant Fruitós acull la primera jornada E-Sports de la mà dels Social Lovers

0
2124

Sant Fruitós de Bages acollirà un dia d’activitats entorn dels videojocs esportius més populars del moment el 28 de gener al Nexe, en una jornada de E-Sports de la mà de l’entitat Social Lovers.

A partir de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre, els assistents al Nexe-Espai de Cultura tindran l’oportunitat de provar videojocs d’esports virtuals (FIFA2017, NBA2K17, Rocket League i Mario Kart), i a la tarda podran moure el cos al ritme de la música amb el Just Dance.

La jornada servirà per a la presentació de la nova associació juvenil Social Lovers, un grup d’apassionats del món digital i molt especialment dels videojocs que programaran diferents activitats al municipi al llarg de l’any. El Daniel Garcia és un dels impulsors de l’entitat Social Lovers, nascuda a l’àrea metropolitana de Barcelona. A Sant Fruitós de Bages, una de les cares visibles és l’Angel Masana. El Dani ens explica l’essència de l’entitat i l’objectiu de la jornada del dia 28.

 

Per més informació podeu entrar a www.sociallovers.org/santfruitos. Una entrevista que podreu recuperar a radiosantfruitos.cat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí