Sant Fruitós prepara una sortida a l’exposició ‘Ramon Casas: la modernitat anhelada’, a Sitges

0
681

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat una sortida al Museu de Maricel de Sitges i al Cau Ferrat per veure l’exposició ‘Ramon Casas: la modernitat anhelada’, el pròxim diumenge 12 de febrer. La mostra està formada per una selecció de 178 obres entre les quals hi ha realitzacions del pintor en diversos suports com la pintura, el dibuix i el cartell.

“Ramon Casas: la modernitat anhelada” mostra l’obra de Casas en el context en el qual va aparèixer, agrupada en cinc àmbits temàtics amb la presència d’obra d’altres artistes, el recorregut es planteja com a un joc de miralls, un camí de doble sentit, que permet visualitzar les influències, analogies i interessos comuns que van existir entre Casas i altres autors contemporanis. L’exposició presenta obres provinents de col·leccions privades d’arreu de l’estat, així com préstecs de museus nacionals i estrangers.

La sortida es realitzarà a 2/4 de 9 del matí des de la plaça Alfred Figueras i es tornarà pels volts de les 6 de la tarda. El preu de la proposta és de 5€ i inclou el transport en autocar i l’entrada amb visita guiada als 2 museus. Les inscripcions es poden realitzar a l’àrea de cultura de l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí