Unes 100 persones participen en la primera E-Sports de Sant Fruitós

0
902

Laia Candàliga/Sara Vendrell – La majoria nois, però també noies, d’entre 10 i 15 anys, van participar en la primera jornada de videojocs esportius en el primer acte que organitzava a Sant Fruitós de Bages la nova entitat Social Lovers, dissabte passat al Nexe.

A partir de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre, els assistents al Nexe-Espai de Cultura van provar videojocs d’esports virtuals (FIFA2017, NBA2K17, Rocket League i Mario Kart), i a la tarda podran moure el cos al ritme de la música amb el Just Dance. Laia Candàliga, de Ràdio Sant Fruitós, va parlar amb uns quants participants el dia de la jornada.

La jornada també va servir per presentar la nova associació juvenil Social Lovers, un grup d’apassionats del món digital i molt especialment dels videojocs que programaran diferents activitats al municipi al llarg de l’any. El Daniel Garcia és un dels impulsors de l’entitat Social Lovers, nascuda a l’àrea metropolitana de Barcelona. A Sant Fruitós de Bages, una de les cares visibles és l’Angel Masana. Candàliga també va entrevistar a Masana que feia una valoració de la jornada.

Per més informació podeu entrar a www.sociallovers.org/santfruitos.

Imatge. Nexe Espai Jove

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí