Oberta l’enquesta per participar en el POUM de Sant Fruitós de Bages

0
672

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages, a través del programa de participació ciutadana del POUM, ha elaborat una enquesta oberta a la ciutadania per tal de recollir opinions i poder construir entre tots el municipi del futur. L’enquesta, totalment anònima, aportarà molta informació per tal d’avaluar com és el poble avui i com vol la ciutadania que sigui en un futur.

Es pot accedir a l’enquesta a través de la web municipal o a través de l’aplicació de mòbil de Sant Fruitós de Bages. A la iniciativa s’hi sumen les entrevistes de context a entitats o empreses i els itineraris participatius a peu pel nucli de Sant Fruitós i o bé amb bici que es faran el dissabte 11 de febrer al matí. La regidora de participació ciutadana, Ingrid Bonells, defensa així la importància que tothom hi digui la seva.

Amb les dades que es recullin de tots els participants, l’equip redactor del projecte podrà saber quina és la visió ciutadana del municipi respecte a urbanisme i incorporar les dades en el procés de redacció del Pla.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí