Cap de setmana amb molts núvols, temperatures al matí menys fredes

0
679

DAVID COMAS | ONA BAGES. Avui hem tornat a tenir glaçades a la comarca, dèbils,  alguns valors d’aquest matí: Sallent -2.0ºC, Súria -2.0ºC, el Serrat de Castellnou i Sant Fruitós -1.0ºC, Santpedor -0.5ºC i Manresa 0ºC. El cel s’ha anat tapant amb el pas de les hores. Esperem de tota manera algunes ullades de sol a la tarda, amb temperatures màximes semblants a les d’ahir, d’entre 10 i 12ºC en general.

De cara a demà dissabte les temperatures pel matí ja no seran tan baixes degut a la presència dels núvols i ja no glaçarà. Pot caure algun xàfec entre el migdia i el vespre, en principi ben poca cosa. Temperatures màximes sense masses canvis.

Per diumenge novament hem de parlar de molta nuvolositat al cel, les temperatures no experimentaran grans canvis respecte dissabte. Pot caure algun plugim de cara a migdia o primera hora de la tarda.

De cara a dilluns les pluges creiem que afectaran amb ganes la comarca. Vent de xaloc que pot ser força efectiu a partir de mig matí amb pluges que ens afectarien de ponent a llevant i de sud a nord. Aquesta situació de pluges es podria allargar fins la matinada de dilluns a dimarts.

Foto: Cel que s’ha anat tapant aquest matí des de Santpedor. Tindrem algunes ullades de sol aquesta tarda.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí