140 persones participen en el recorregut de ‘A cent cap als 100’ a Sant Fruitós

0
1016

Avui ha tocat el torn de Sant Fruitós de Bages, que ha sigut el poble amfitrió del seu grup de ‘A cent cap als 100’. 3 autobusos s’han omplert de persones de Martorell, Hostalets de Pierola i Arenys de Munt, que juntament amb les de Sant Fruitós, han fet una ruta circular d’uns 7 km pel camí de Sant Benet, passant per les Brucardes i darrere del Solei de Montpeità. La Gisela Baraldés ha sigut l’encarregada de coordinar la caminada.

Després de la caminada, que ha durat unes 3 hores, la comitiva ha fet estiraments, ha dinat un bon àpat al Nexe i ha ballat una mica per fer baixar el menjar.

L’any 2001, Esports de la Diputació de Barcelona va iniciar un projecte de Passejades adreçades a la gent gran en el qual han participat grups d’una cinquantena de municipis. Enguany Sant Fruitós forma grup amb Martorell, Hostalets de Pierola i Arenys de Munt. Podeu recuperar una entrevista del novembre a Gisela Baraldés explicant el projecte, a radiosantfruitos.cat. Podeu veure més imatges al facebook de Ràdio Sant Fruitós.

Tot el grup que ha caminat avui. Imatges cedides per Mireia Subirana.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí