+KVi es consolida a Sant Fruitós per donar valor al vi de la terra

0
834
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Unes 130 persones van assistir dissabte a la tercera edició del +KVi organitzada pel Nou Celler a Sant Fruitós de Bages. L’esdeveniment es consolidava al poble en el marc dels actes de la Festa de l’arròs amb una sala polivalent del Nexe plena de gent interessada a saber més sobre vi, biodinàmica i ecologia.

La xerrada comptava amb ponents experts com el president DO Pla de Bages, Joan Soler, el primer viticultor i elaborador de vins ECO de Catalunya i a l’Estat Espanyol, Josep M. Albet, l’enginyer agrícola i enòleg del celler Finca Parera, Ruben Parera i l’enòloga de Parés Baltà, Marta Casas. Sota el nom “+KVi: L’ecologia i la Biodinàmica a la Vinya i al Vi” la periodista i sommelier, Ruth Troyano, va conduir l’hora i mitja de tertúlia, per arribar a una conclusió clara: tenim bons vins al territori, ens ho hem de creure i l’ecologia i la biodinàmica ha demostrat que pot ser un bon punt de partida per aconseguir-ho.

La cirereta de la xerrada va ser l’arròs i el tast de vins posteriors, que van posar la mel a la boca als assistents en la vigília de la Festa de l’arròs.

Imatge de la presentació. Ruth Troyano, Josep M. Albet, Joan Soler, Marta Casas, Ruben Parera.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí