La disbauxa arriba a Sant Fruitós amb doble festa de Carnestoltes

0
1012

El Carnestoltes arriba aquest dissabte a Sant Fruitós de Bages amb la rua que comença a les 5 de la tarda a la plaça Alfred Figueras i segueix amb la doble festa de karaoke. Després del cap de setmana multitudinari de la Festa de l’Arròs, el poble arrenca el mes de març amb la festa boja que organitza el NexeJove amb l’ajuda dels joves de Sant Fruitós.

Un cop acabi la cercavila, hi haurà el concert de Karaokes Kids al pavelló d’esports a dos-quarts de 7 de la tarda. A banda d’escoltar les cançons de la banda, les famílies també les podran cantar.
A dos-quarts de 9 del vespre hi haurà el “sopartoltes” al Nexe, el sopar gratuït on els joves portaran un plat per compartir i el Nexe posarà la beguda. A tres-quarts de 10 hi haurà la rua jove que acabarà també al pavelló d’esports a partir de les 11, amb la Karaokes Band i DJs.

El tipus de sopar i com ha de ser la rua, han sigut propostes que els joves han fet en dues assemblees prèvies al tancament del programa. L’Aitana Estébano i la Marina Masana, dues joves de Sant Fruitós, animen a tothom a participar, també s’hi afegeix Sergio López, tècnic de joventut del Nexe Jove.

Les entrades pel concert costen 3 € al NexeJove i 5 € a taquilla. Els joves menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats pel seu pare, mare o tutor legal (els que comprin la seva entrada anticipada tindran una invitació per l’acompanyant).

Imatge de la comparsa del Mijac Estel Amic guanyadora de l’any passat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí