Canvi de temps brusc aquesta pròxima nit

0
701

DAVID COMAS | ONA BAGES. Ens hem llevat avui amb núvols baixos i boirines que estan sent força persistents, d’altre banda tenim núvols alts que són símptoma d’un potent canvi de temps. La temperatura a primera hora de la tarda es situarà entre els 12 i els 14ºC a gran part de la comarca. De cara a la nit compte, pels volts de mitjanit i sobretot de matinada els xàfecs poden caure amb moderada a forta intensitat acompanyats de fortes ràfegues de vent. La temperatura caurà en picat en moments de xàfec.

Per demà dissabte esperem que a mig matí els xàfecs desapareguin per complet i el sol predomini, amb un ambient força fresc a migdia. El vent de ponent bufarà amb ganes bona part de la jornada, afluixant a última hora de la tarda. Les nuvolades poden créixer a mitja tarda, però amb poques possibilitats de pluja.

Diumenge ens llevarem amb un ambient força fred, amb valors pròxims als 0ºC a primera hora del dia. A mesura que passin les hores la temperatura assolirà uns registres més suaus, i les màximes poden situar-se entre els 12 i els 14ºC. El cel presentarà força nuvolositat però no esperem pluges. Sembla que la Transèquia es podrà celebrar sense cap tipus d’impediment meteorològic.

Foto: Tempesta nocturna des de Santpedor (juny de 2015) amb l’ermita de Sant Francesc a l’esquerre. Compte aquesta nit, algun xàfec pot ser fort.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí