‘Ocupació al Bages industrial’ és un dels 10 millors programes d’innovació social de tota Catalunya

0
703

REDACCIÓ.- El projecte ‘Ocupació al Bages industrial’, en el qual col·labora l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, ha estat seleccionat entre els 10 millors projectes d’innovació social a Catalunya l’any 2016 de més de 120 projectes valorats. La iniciativa rebrà un reconeixement en la 5a Jornada “10×10′ Càpsules d’Innovació Social”, que es durà a terme a l’auditori del CosmoCaixa el pròxim 17 de març.

‘Ocupació al Bages industrial’ ha estat seleccionat per considerar-se una bona pràctica de capacitació i inserció de persones aturades en el sector industrial, que ha donat oportunitats a joves i altres col·lectius amb dificultats d’inserció laboral, a partir d’un projecte innovador basat en l’apropament a les empreses i la col·laboració publico-privada.

En el marc d’aquest programa s’han realitzat tasques d’orientació laboral, cursos en l’àmbit del metall amb opció de fer pràctiques en empreses, visites a les empreses de la comarca i s’ha fomentat la innovació i la retenció del talent donant suport a projectes d’R+D en empreses industrials del Bages.

El projecte està liderat per l’Ajuntament de Manresa i executat amb el Consell Comarcal, ajuntaments del Bages, entre ells el de Sant Fruitós de Bages, la UPC, la Cambra de Comerç, PIMEC i la Fundació Lacetània, i cofinançat per la Diputació de Barcelona.

Imatge Projecte CiO

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí