Miguel Hernández reviu per uns instants a la Biblioteca de Sant Fruitós

0
993
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El poeta valencià Miguel Hernández va rebre ahir al vespre un homenatge en el 75è aniversari de la seva mort el Dia Mundial de la Poesia, amb l’espectacle ‘Palabras de Miguel’ celebrat a Sant Fruitós de Bages.

Durant una hora i escaig, l’actor i director José Manuel Garzón (La Nona Teatro) va interpretar poemes i cançons de la vida i obra del poeta a través de les cartes a la seva estimada Josefina. El llarg periple que va viure i la solemnitat amb què es va presentar, amb Galiana de fons al piano, van captivar des del primer minut a la vuitantena de persones que van omplir la sala polivalent de la Biblioteca.

Santfruitosencs i persones d’arreu de la comarca van empatitzar amb la història, encara recent, del protagonista republicà i comunista considerat un dels membres de la generació del 27, una víctima més de la ferotge Guerra Civil.

El moment més emocionant, potser va ser amb la cançó final en la qual el públic va acompanyar a Manuel Garzón, interpretant el poema ‘Para la Libertad’ en la versió que va fer Joan Manuel Serrat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí