Un santfruitosenc denunciat per conduir amb excés de velocitat i triplicant la taxa d’alcohol al Berguedà

0
697

MOSSOS COMUNICACIÓ.- En una altra actuació es va denunciar un conductor per circular per la C-16 a 204 km/h.

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit del Bages van denunciar penalment el passat 17 de març, un home, de 25 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Fruitós de Bages, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

Els fets van passar el mateix dia en un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 81 de la carretera C-16, al terme municipal de Puig-reig (Berguedà).

Cap a la una del migdia, els agents van detectar un vehicle que circulava a 164 km/h en un tram de carretera on la velocitat màxima era 120 km/h.

En aturar el vehicle, els mossos van comprovar que el conductor presentava símptomes de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques. A la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,75 mg/l d’aire expirat, triplicant així el límit permès en aquests casos, que és de 0,25 mg/l. Per aquest motiu, se’l va denunciar penalment com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol i amb excés de velocitat.

El denunciat haurà de presentar-se davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Berga quan sigui requerit.

Pel que fa a la segona actuació, els fets van passar el 18 de març durant un control de velocitat que s’havia muntat a l’altura del punt quilomètric 44 de la carretera C-16, dins del terme municipal de Sant Vicenç de Castellet (Bages).

Pels volts de quarts de cinc de la tarda els mossos van detectar un turisme que circulava a 204 km/h, en un tram limitat a 120 km/h. Per aquest motiu el conductor, un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Terrassa

(Vallès Occidental) va ser denunciat administrativament per conduir amb excés de velocitat

La sanció ascendeix a 600€ i suposa la pèrdua de 6 punts del permís de conduir.

Imatge Mossos Comunicació

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí