El Pla del Puig rep amb il·lusió i paciència la construcció amb maons de l’escola

0
721

Després de saber ahir que la Generalitat iniciarà els passos per edificar l’escola Pla del Puig, la notícia s’ha rebut amb molta il·lusió i amb una dosi de paciència renovada al poble.

El director general de centres públics, Lluís Baulenas, acompanyat del cap del departament d’ensenyament als serveis territorials de la Catalunya Central, Antoni Massegú, van visitar ahir l’escola Pla del Puig i van anunciar que es licitarà la redacció del projecte executiu i de direcció d’obra abans de finalitzar l’any.

Paral·lelament al nou edifici per l’escola, l’alcalde, Joan Carles Batanés Subirana, també ha anunciat que té prevista la construcció d’un nou pavelló esportiu que s’utilitzi en horari escolar pels alumnes del centre com a gimnàs i sala polivalent i que fora de l’horari lectiu, en puguin fer ús tots els santfruitosencs.

Segons les explicacions que Baulenas i Massegú van donar ahir a Sant Fruitós, l’escola entra ara en un procés participatiu de redacció del projecte que pot durar un any. A partir del 2019, es començaria a construir l’escola. L’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, ha rebut la notícia amb “molta il·lusió” i alhora “paciència”.

La directora de l’escola, Isabel Morales, està contenta amb la notícia i defensa que l’edifici físic no fa l’escola i que el projecte i l’escola Pla del Puig fa temps que és una realitat.

La presidenta de l’AMPA, Carmen Pino, expressa l’alegria en nom dels pares i mares i el clima de familiaritat i suport mutu que sempre hi ha hagut al centre.

Sembla que el desè aniversari de l’escola arriba amb el projecte de construcció amb maons de l’escola.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí