Ous de pasqua navarclins per la lluita contra el càncer infantil

0
894

Els pastissers i l’Ajuntament de Navarcles s’han unit a la campanya per la lluita contra el càncer infantil #ParaLosValientes i han creat uns ous de pasqua que es vendran a les dues pastisseries del poble. Un vídeo viral sota la direcció de David Villareal, ja acumula més de 4.000 visites a YouTube i promociona la campanya amb persones del poble que també s’han volgut sumar a la proposta.

 

Els diners que es recaptin aniran adreçats a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per finançar un hospital pioner a Europa en el tractament i la investigació del càncer infantil a la capital catalana.

El president de la junta local de Catalunya contra el Càncer a Navarcles, Joan Cots, es mostra il·lusionat i explica que la campanya #ParaLosValientes també compta amb la complicitat de Messi.

Cots, aprofitant que ha parlat amb la ràdio local, anima al poble veí de Sant Fruitós de Bages a formar una junta local contra el càncer infantil i unir-se així a combatre la malaltia.

La regidora de sanitat de Navarcles, Sandra Palomino, expressa la bona acollida que ja ha tingut la campanya i la importància que té.

Demà divendres a les 7 de la tarda, se celebrarà una xerrada al centre cultural de Navarcles on participaran: Elvira Herrerias, Laura Jou, Ario Consul i Ezequiel Vendrell, els quals han patit o estan patint la malaltia, alguns en primera persona i altres com a mares. També hi participarà Joan Cots com a president de l’Associació Contra el Càncer de Navarcles. L’acte és obert i gratuït a tothom i significarà el tret de sortida a la venda dels ous, els quals es poden adquirir a les dues pastisseries de Navarcles.

Imatge de la campanya #ParaLosValientesNavarcles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí