El CLAM reconeix Arrels Fundació amb el premi Pere Casaldàliga 2017

0
879

Arrels Fundació ha estat reconeguda amb el premi Pere Casaldàliga a la Solidaritat 2017 en la  14a edició del Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya,  que és com s’ha rebatejat enguany el ‘Festival Internacional de Cinema Solidari CLAM de Navarcles.

Segons ha informat avui l’organització del CLAM, lliurarà el guardó a la solidaritat el diumenge 30 d’abril a l’Auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles, a les 12 del migdia, a la fundació privada que atén des del 1987 persones sense llar a la ciutat de Barcelona. L’any passat el Festival va donar el premi  Proactiva Open Arms i el 2015 a l’Associació Casal Claret de Vic.

Per l’organització, la tasca solidària d’una fundació formada per una cinquantena de treballadors i gairebé 400 persones voluntàries a favor de la dignitat que es fan càrrec d’unes 1.900 persones sense sostre, respon perfectament al missatge i l’actitud vital que guia l’obra del bisbe Pere Casaldàliga.

Després de valorar diverses candidatures, el jurat del premi ha decidit atorgar aquest guardó a Arrels Fundació “pel seu treball solidari admirable a favor de les persones sense sostre, víctimes de la marginació, de la desigualtat i de la pobresa”.

El CLAM valora també el fet que “és una entitat que durant 30 anys està donant suport a persones sense llar, promovent la seva autoestima i confiança i garantint que, quan decideixin sortir del carrer, tinguin cobertes les necessitats bàsiques” i també per “treballar per sensibilitzar la societat de les causes que provoquen que una persona es quedi al carrer i oferint possibles propostes de millora”.

La 14ena edició del ‘CLAM, Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya’ arribarà al maig amb un gran rentat de cara i moltes novetats.

Imatge del CLAM

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí