Les obres de la carretera de Sant Benet s’allarguen fins a 4 mesos

0
980

Ajuntament Comunicació.- L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages es mostra preocupat per la magnitud i el cost de les obres, uns 500.000 euros, que suposarà l’estabilització del talús de la carretera de Sant Benet de Bages després dels despreniments de roques ocorreguts.

L’informe tècnic elaborat pels geòlegs contractats per l’Ajuntament de Sant Fruitós conclou que l’obra suposarà una despesa aproximada de 500.000 € i que tindrà una durada de 4 mesos. A causa de l’elevat cost de les obres i de cara a poder afrontar-les econòmicament, l’Ajuntament té previst demanar un ajut a la Generalitat de Catalunya.

Per tal de minimitzar l’afectació d’accés a Sant Benet, els ajuntaments de Sant Fruitós de Bages i Navarcles han acordat elaborar un operatiu conjunt per tal de facilitar l’accés a l’equipament des de Navarcles el proper cap de setmana 29 i 30 d’abril, ja que se celebra la Fira Alicia’t i es preveu força concurrència de visitants. També pel Festival de Música Clàssica que començarà el 6 de juliol.

Imatge de Jaume Grandia

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí