Obert el procés de licitació del bar de les piscines de Sant Fruitós

0
1092

La piscina municipal de Sant Fruitós de Bages encetarà la temporada amb el repartiment de la gestió del servei entre diverses empreses.

L’adjudicació de la gestió del bar està en procés de licitació fins a finals de la setmana que ve. Les empreses interessades poden presentar la documentació que s’especifica en el perfil del contractant de la pàgina www.santfruitos.cat i es pot presentar a l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages entre el 25 d’abril i el 3 de maig.

Segons el regidor de Serveis Públics, Tomàs Casero, la licitació del servei de socorrisme s’ha adjudicat a la mateixa empresa que l’any passat, Socorrisme Aquasos, la de consergeria a Diversport i la de manteniment a Sport Assistance 2000.

Això no és tot i és que el vestíbul de les piscines encetarà la temporada amb un canvi d’imatge. L’actual accés a la zona de vestidors de la piscina municipal té problemes de circulació. Per tal de millorar la fluïdesa dels usuaris, l’Ajuntament reformarà els accessos, desplaçant la recepció de l’equipament fora del vestíbul d’accés als vestidors i s’instal·larà un torn d’accés doble.

El regidor de Serveis Públics explica que les obres han d’acabar abans del 16 de juny, quan hi ha previst que comenci la nova temporada d’estiu de les piscines.

Enguany també hi haurà agents cívics, que se seleccionaran des del Servei d’Ocupació i per tant, podrien canviar respecte als de l’any passat. A més, la piscina obrirà amb el ja estrenat carrer del Torrent Fonteta i el doble carril bici.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí