Sara Pi tancarà la programació de primavera de Sant Fruitós

0
911

Sara Pi, una de les veus del Soul amb més projecció del país, actuarà aquest dissabte 13 de maig a Sant Fruitós de Bages en la que serà l’última de les propostes de la programació de primavera del poble.

La cantant barcelonina actuarà a les 9 del vespre al Teatre Casal Cultural acompanyada d’Erico Marco (guitarra i veu), Abel Boquera Masdeu (teclat), Tito Bonacera (baix), Antonio Torres Vega (bateria) i Claudio Rosa (percussió).

Sara Pi presenta a Sant Fruitós de Bages Break The Chains, un treball homologable per sonoritat a l’escena R&B internacional i que remet amb força a noms com Rihanna o Lauryn Hill.
La disposició del Teatre Casal Cultural serà especial amb format de cafè-concert, amb una zona amb cadires per gaudir del concert assegut i una altra zona amb taules i cadires per combinar el concert amb un beure o uns pinxos, servei ofert pel Nou Celler.

Les entrades es poden comprar de forma anticipada al preu de 12 € a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, a la Biblioteca, al Nexe-Espai de Cultura, al Teatre Kursaal i www.kursaal.cat. També es podran adquirir el mateix dia del concert per 15€. Ràdio Sant Fruitós sortegem entrades fins divendres al vespre. 

Hem parlat amb la Sara sobre el concert de dissabte i sobre el videoclip que van gravar amb l’Erico a Brasil del tema Summertime.

Imatge al Música Viva de Vic de setembre. Marta Pich

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí