Abel Lamas es proclama campió de l’OpenNat’s

0
991

LAIA CANDÀLIGA.- L’OpenNat’s, una de les proves del Circuit de Segona Categoria que organitza la Federació Catalana d’Esquaix, s’ha disputat aquest dissabte a les pistes del gimnàs de Sant Fruitós de Bages.

Els pronòstics eren bons, la final la van lluitar els dos màxims favorits a endur-se el campionat: el santfruitosenc David Llibre i Abel Lamas del Nick Sport de Barcelona.

La lesió del local va donar una malaurada resolució en el tercer joc, quan la final estava més que igualada, tant pel que fa al joc com en el marcador, 1-1 (11-9, 7-11). A més, vam poder veure uns Lamas i Llibre fent un molt bon joc i un bon espectacle pels aficionats que van assistir a la final. Tot i això, el santfruitosenc va haver d’abandonar.

El partit on es disputava la posició pel tercer i quart lloc se’l va endur Sergi Casals, resident a Panamà i jugador de la selecció panamenya, davant de Jordi Nova del Nat’s per un ajustat 3-2 (3-11, 11-7, 11-8, 7-11 i 11-9). Nova va realitzar un magnífic campionat i va tenir moltes opcions per endur-se el tercer lloc que se li va escapar quan pràcticament tenia l’últim joc decisiu a la butxaca.

Cal destacar la resta de posicions que van assolir els jugadors de Nat’s: Joan Casahuga, onzè, Sergi Canal, divuitè i Òscar Vilalta, dinovè.

A la foto: alguns dels participants, abans de l’entrega de trofeus.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí