David Checa candidat a la victòria a les 8 Hores d’Oschersleben

0
722
8,Oschersleben,2016,Podium

PERE FLORES.- El pilot de Sant Fruitós de Bages David Checa i el seu equip GMT94 Yamaha sortiran el pròxim dissabte com a favorits a adjudicar-se la victòria a les 8 Hores d’Oschersleben, tercera cursa del Campionat del Món d’Endurance.

Checa i el seu equip compten amb aquesta condició de favorits atès que es van adjudicar l’edició de la cursa de l’any passat en la qual el fruitosenc va ser gran protagonista completant una remuntada que va donar el triomf final al seu equip i també pel fet d’haver-se adjudicat les 24 hores de Le Mans que es van disputar el cap de setmana del 15 i 16 d’Abril.

Tot i això, a la classificació provisional del Campionat del Món de resistència, el GMT94 Yamaha ocupa la tercera posició amb 71 punts mentre que l’equip Suzuki ocupa el primer lloc amb 95 i Kawasaki el segon amb 92. La causa d’aquesta diferència és la retirada del conjunt de Checa al Bol d’Or que va ser la primera prova de la temporada al Campionat del Món.

Una victòria a Alemanya aquest cap de setmana fora molt important per reduir distàncies i tenir opcions d’optar al títol, ja que, després de la cursa d’Oschersleben, encara s’hauran de disputar les 8 Hores d’Eslovàquia i les 8 hores de Suzuka que tancaran la temporada.

Les 8 Hores d’Oschersleben començaran a les dues de la tarda de dissabte 20 de Maig i s’acabaran a les 10 de la nit.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí