La Festa de l’Escola del Paidos canvia d’espai i arriba amb moltes propostes

0
1425

Un recorregut per les emocions, una flashmob o un inflable aquàtic, són algunes de les novetats de la Festa de l’Escola Paidos per aquest dissabte 27 de maig.

L’escola Paidos celebra la Festa com cada any coincidint amb el final de curs i enguany canvia d’espai. En lloc de fer-se al Congost de Manresa, es farà a la mateixa escola utilitzant les instal·lacions i el bosquet per cada una de les activitats. La Festa començarà a dos-quarts de 10 amb esports, inflables -fins i tot un d’aquàtic-, concurs de salts de bomba a la piscina, acrobàcies, exhibicions de dansa i festa de l’escuma, organitzat per l’AMPA i l’AEE Paidos. Paral·lelament hi haurà un torneig de 3X3 de bàsquet organitzat per l’EBSF a partir de les 10h a la pista Vicenç Planas.

Els alumnes d’ESO col·laboren amb els mestres de la comissió organitzadora d ela festa amb unes estacions de les emocions, que ha sigut l’eix temàtic transversal del Paidos aquest curs. A partir de dos-quarts de set de la tarda, hi haurà màgia a càrrec del Mag Jordà, un exalumne de l’escola, per treballar la sorpresa. També hi haurà un túnel de la por, tallers de circ, un circuit pels valents i forçuts i un espai anomenat ‘Toca i remena’ per explorar el fàstic. La directora de l’escola Paidos, Carme Planas, ens explica com viuen la preparació i el dia de la festa.

Tot el centre s’ha bolcat en l’elaboració d’una FlashMob amb la cançó que han preparat els mestres de música de l’escola. Una exhibició que es podrà veure a dos-quarts de nou del vespre abans de sopar la botifarrada. La cirereta de la Festa la posarà el grup de reaggue i rumba ‘El Fugitiu’ format també per alguns exalumnes de l’escola, després de menjar.

Imatge de Bernat Bernabeu.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí