400 persones participen en la Gran Enfangada Solidària de Sant Fruitós

0
984
bty

BERNAT BERNABEU.- La primera edició de la Gran Enfangada Solidària s’ha celebrat avui amb la participació de 400 persones i ha recollit 19 caixes de productes d’higiene per Càritas Sant Fruitós, que han volgut aprofitar per agrair la col·laboració de tothom. El Gimnàs V2O, Posa’t en Marxa i Càritas Sant Fruitós, han sigut els principals organitzadors, que també han comptat amb la col·laboració d’un gran nombre d’entitats i persones del poble. Gabri Gurt valora així la primera edició.

Els participants a la cursa, que havien de portar un producte d’higiene, han hagut de superar una sèrie d’obstacles situats en diferents punts del poble. Podien escollir el circuit familiar de 7 km o bé un de més llarg d’11 km.

Després de la sortida i durant l’arribada dels participants hi ha hagut diverses activitats i espectacles amb exhibicions de zumba, batucada Shangó, una mostra dels Social Lovers o passejades amb poni amb el Club Hípic Sant Fruitós. Tots els beneficis s’han destinat a Càritas Sant Fruitós.

Podeu veure més fotografies al Facebook de Ràdio Sant Fruitós.

Imatge ADF Sant Fruitós.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí