Últim esprint abans de les Proves d’Accés a la Universitat

0
979

Les Proves d’Accés a la Universitat comencen dimarts que ve en la convocatòria de juny, amb les assignatures de llengua catalana i castellana, anàlisi musical, dibuix tècnic, economia de l’empresa i química.

Els estudiants de Batxillerat s’examinen de diverses assignatures, amb una part general per a tots i una altra d’específica, segons la modalitat d’estudis que hagin cursat. Molts d’ells competeixen per accedir als graus que ofereixen les universitats catalanes, sovint amb notes de tall molt altes valorades sobre 14 punts.

Ens hem colat a una classe de preparació a l’Institut Gerbert d’Aurillac de Sant Fruitós de Bages i així ens han explicat els estudiants com es preparen per a les proves.

Les PAU segueixen dimecres amb història, història de la filosofia, llengua estrangera, ciències de la terra, matemàtiques aplicades a les ciències socials, disseny, electrotècnia i història de l’art. L’últim dia tancaran la ronda d’exàmens les específiques de física, geografia, dibuix artístic, matemàtiques, grec, biologia, cultura audiovisual literatura catalana i tecnologia industrial.

Imatge dels alumnes preparant-se per l’examen d’Economia de l’empresa a l’institut Gerbert d’Aurillac.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí