El Fruitosenc i Sant Fruitós Escola de Futbol presenten avui la nova temporada

0
1439

Els verds de Sant Fruitós de Bages presenten avui de manera conjunta i davant dels pares la pròxima temporada de futbol a les 8 del vespre al Nexe.

A la reunió el club del Fruitosenc i Sant Fruitós Escola de Futbol explicaran el nou organigrama, encapçalat per l’Enric Campàs com a Director Esportiu (Sant Fruitós Escola de Futbol i FC Fruitosenc) i coordinador de Futbol11. El Jesús Vidal continua com a coordinador de F7. També es presentaran el nom dels entrenadors de totes les categories. Finalment es donarà veu als assistents per tal que s’expliquin i/o facin preguntes.

S’avança la presentació del nou curs, tot i que això no vol dir que s’hagi acabat el futbol per aquest estiu. La V Edició del Torneig JocNet arriba aquest cap de setmana amb dues jornades apassionants de futbol organitzat per Sant Fruitós Escola de Futbol. La categoria dels benjamins que jugarà dissabte i l’aleví que jugarà diumenge. Passat Sant Joan, torna el II Campus d’Estiu, que ha doblat el nombre de nens apuntats del 2016, fins i tot abans que s’acabi el període d’inscripcions establert, que és fins aquest dijous 15 de juny.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí