La Festa Major de La Rosaleda arriba amb doble cap de setmana d’activitats

0
1134

S’acosta Sant Joan i el barri de la Rosaleda de Sant Fruitós de Bages celebra, com cada any, la seva Festa Major. L’Associació de Veïns ha decidit que enguany repartiran la festa en dos caps de setmana. Un altre canvi de calendari és el sopar de germanor, que en lloc de diumenge es farà el dissabte 24 de juny i tindrà pa amb tomàquet, embotit i una mica d’ensaladilla. L’horari del 3×3 serà a quarts de 7 de la tarda en lloc de fer-se a les 5 perquè l’organització espera que faci menys calor. Una de les novetats que segurament cridarà més l’atenció és la programació impresa de color dels actes de la Festa a La Rosaleda, una aposta que feia temps que l’Associació perseguia i que llueix en aquesta nova edició.

La Festa Major de La Rosaleda comença aquest dissabte 17 de juny amb les exhibicions del FitDance Anabel i l’escola de ball de Lourdes Jiménez amb la frankfurada a 2 euros. Els balls començaran a les 8 del vespre, una mica més tard que en les anteriors edicions, ja que l’Associació ha valorat que el temps acompanyarà una mica més l’espectacle i el farà més agradable. L’endemà a les 10h hi haurà el partit de futbol sala i a tres-quarts de 7 -no a les 5 com diu el programa- hi haurà el torneig de bàsquet 3×3.

El torneig es va iniciar l’any passat en el marc de Sant Fruitós Ciutat del Bàsquet Català i continua aquest any amb inscripció prèvia, categoria mixta i amb un límit de 12 equips. L’horari del torneig s’ha canviat de 5 a tres-quarts de 7 perquè l’organització ha pensat que no faria tanta calor.

La festa seguirà el següent divendres amb el sopar de revetlla amb un canvi en el menú: amanida de pasta, botifarrada, patates, coca, vi, beguda i cava. Els socis tindran tiquets gratuïts i pels de fora del barri el sopar tindrà un cost de 10 euros. DJ Arzett s’ha hagut d’excusar aquest any, però ha deixat la festa en bones mans amb Delay Dj.

La cercavila de geganters i grallers serà el dissabte 24 de juny a la tarda i després hi haurà el sopar de germanor, amb balls, actuacions, el sorteig i el fi de festa amb el castell de focs.

El vermut popular, la guerra d’aigua i la tarda d’inflables aquàtics amb la festa de l’escuma i el berenar infantil, tancaran la Festa Major de la Rosaleda.

 

Imatge de la Festa Major de La Rosaleda 2016.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí