Navarcles recapta més de 4.000 euros amb la campanya #ParaLosValientes

0
1266

Ylènia Morros.- Els navarclins, tant petits com grans, s’han unit per a lluitar contra el càncer infantil. Ho han fet a través de la campanya “#paralosvalientes” que recapta fons per a construir a Barcelona el centre d’oncologia pediàtrica més gran d’Europa. Fins al moment, l’aportació del municipi ja supera els 4.400 € i seguirà augmentant durant els pròxims mesos amb altres accions solidàries.

La iniciativa va sorgir dels pastissers de Navarcles que han elaborat més de 1.400 Ous de Pasqua solidaris marcats amb les dues línies de la campanya. Per cadascun, es destinen 2’5€ a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona. Així, la venda d’aquests ous ha aportat 3.676,5 € a la causa. Des de l’Ajuntament de Navarcles destaquen l’abast de la difusió de la campanya, ja que s’han enviat ous fins a Barcelona.

Però els pastissers i la Unió de Botiguers no han estat els únics que s’han adherit a la recaptació. També ho han fet els nens i nenes de l’escola pública de Navarcles, l’Escola Catalunya, que han recaptat 802€ amb l’obra de teatre de Sant Jordi.

Aquesta acció ha sorgit dels mateixos alumnes, que s’han sensibilitzat des del primer moment amb la causa. Elisabet Font és la tutora de P5:

La campanya, a més, seguirà recaptant diners aquest estiu. Montepio Manresa destinarà la seva donació a la festa de Sant Cristòfol a la campanya #paralosvalientes i el gimnàs manresà Esport7 farà una jornada de Tai-txi solidari en els dies vinents. La Regidora de Salut de l’Ajuntament de Navarcles, Sandra Palomino, ho explica:

L’Ajuntament de Navarcles ha valorat positivament la campanya i ha anunciat que presentaran el projecte dels Ous de Pasqua solidaris al Gremi de Pastissers de Catalunya per tal d’estendre la campanya a l’àmbit català. Si algun establiment s’hi vol adherir, pot demanar informació a través de la Pastisseria Agustí de Navarcles.

Imatge amb l’alumnat de P5 de l’Escola Catalunya de Navarcles.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí