La 4a Fira del Caçador de Sant Fruitós presenta divendres totes les novetats

0
1022

La Societat de Caçadors de Sant Fruitós de Bages ha organitzat una xerrada per divendres a dos-quarts de 8 del vespre al Nexe, on es presentarà la 4a edició de la Fira del Caçador i alhora la reglamentació de carn de caça amb la representació de la Diputació de Barcelona, amb el suport de l’Agrupació de Caçadors i Pescadors de Catalunya i la Federació Catalana de Caça.

La xerrada comptarà amb una breu explicació de Ramon Fitó, tècnic d’armament de la casa GAMO, mestre tirador, especialista amb armament lleuger, balística, i capità de l’equip nacional de tir a llarga distància.

Després de la xerrada, hi haurà una degustació de carn de caça a la pista del Bosquet de la mà de Can Ferrer. El diumenge al vespre es farà el tancament de la Ruta de la Tapa també a la pista del Bosquet, on es votarà la millor tapa dels bars que hi han participat: La Loli, Cal Ferrer, La Nau, L’últim de la Fila, Fonda Sant Benet, el bar de Les Brucardes i La Parada. Els premis als participants a la Ruta de la Tapa es donaran el 25 de juny, quan se celebri la Fira del Caçador. Cándido Pérez, membre de la Societat de Caçadors de Sant Fruitós, ens destaca alguns punts de la fira.

La Fira començarà a les 8 del matí entorn del Bosquet i a la zona del camp de futbol amb mostra d’àguiles, tir amb arc i desfilada canina oficial, puntuable pel campionat Catalunya. La Fira també servirà per fer un reconeixement oficial de raça als gossos podenc eivissencs que passin les valoracions. L’Eivissenc és un gos de caça autòcton d’Eivissa que té els sentits de la vista i de l’oïda molt desenvolupats.

Podeu recuperar una entrevista sencera a la Societat de Caçadors de Sant Fruitós a a radiosantfruitos.cat.

Imatge de la final de la Ruta de la Tapa de l’any passat.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí