La melé de petanca, novetat a la Festa Major de Torroella de Baix

0
999

La Festa Major de Torroella de Baix enceta dissabte a les 4 la disbauxa amb la primera competició de melé de petanca a la zona esportiva. La idea surt d’un senyor del barri que juga des de fa temps i que ha fet la proposta.

La inscripció es fa al mateix moment, val 10 € i hi ha 3 categories amb premis ben bons per menjar. La 4a Trobada Motera serà diumenge 18 a les 9 del matí amb la col·laboració del Club Motaris. Una altra novetat és l’exhibició de sevillanas de Sandra Barea de La Balconada de Manresa, una activitat que s’ha afegit fa poc i no surt a la programació i que es farà diumenge 25 al vespre. Montse Herrera és membre de l’Associació de Veïns de Torroella de Baix, reclama així ajuda per part de la gent.

Festa Major de Torroella celebra la revetlla de Sant Joan el divendres 23 amb el concurs de decoració dels portals, la piscina mòbil i la festa de l’escuma i la frankfurada. Com cada any, el barri celebrarà la nit més curta de l’any vestit de blanc, amb els monòlegs i l’elecció de la pubilla i l’hereu. El DJ Alexander Main, posarà el toc de música a la nit.

Per dinar el dissabte toca ‘La comida del traje: tu traerás, el traerá y todos traeremos, así todos comemos”, però abans hi haurà inflable si els jocs de cucanya. El partit de solters contra casats serà a la tarda i a la nit l’orquestra ‘Qué tal’ farà ballar a tothom. L’últim dia la festa acabarà amb la missa, la xocolatada popular i ‘l’hora del perill’ amb la guerra d’aigua. El punt final el posarà l’exhibició de sevillanes de Barea i el sopar de fi de festa i l’entrega de trofeus.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí