Ensurt a l’ascensor de la passarel·la de La Rosaleda durant la Festa Major del barri

0
1120

LAIA CANDÀLIGA.- Durant els actes de la Festa Major del barri de La Rosaleda de Sant Fruitós de Bages, que han començat aquest cap de setmana, uns nois d’entre 14 i 15 anys s’han quedat tancats a l’ascensor.

Els fets han passat als voltants de les 10 del vespre, quan els joves residents al poble de Sant Fruitós de Bages, anaven cap al seu domicili. Han restat tancats al voltant d’uns 15 minuts dins l’ascensor que dóna accés a la passarel·la cap al polígon. Han intentat en diverses ocasions ser “rescatats” premen el timbre que hi ha, però com que no obtenien resposta han trucat directament als bombers.

S’han desplaçat fins al lloc dels fets els cossos de la policia local del municipi, un camió de bombers i una ambulància. El SEM ha fet diferents proves als 3 nois per comprovar el seu estat, s’ha avisat als pares dels menors i han precintat l’ascensor. Els bombers recalcaven que és un perill potencial, ja que en aquesta època d’altes temperatures pot suposar greus problemes, tant d’angoixa, asfixia com d’ansietat. No és la primera vegada que l’ascensor s’espatlla i s’hi queda gent atrapada.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí