Sant Fruitós preveu construir una rampa i substituir l’ascensor de La Rosaleda

0
1163

El Govern Municipal de Sant Fruitós de Bages ha anunciat en un comunicat la possibilitat de canviar l’ascensor que hi ha a La Rosaleda per una rampa. L’alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, ha avançat a Ràdio Sant Fruitós que la intenció seria fer la rampa pel 2018.

L’ascensor dona accés a la passarel·la que travessa des del barri fins al polígon Casanova i es va espatllar aquest dissabte a la nit, coincidint amb la seva Festa Major. Uns joves menors d’edat s’hi van quedar tancats i es van desplegar els dispositius d’emergència per treure’ls d’allà.

L’Equip de Govern ha emès un comunicat disculpant-se per l’incident i el patiment ocasionat a les famílies i ha anunciat que l’ascensor ha patit vàries avaries des de la seva construcció. En el comunicat informen que s’està estudiant fer la rampa de fa temps. Després d’aquest darrer incident, la idea de substituir-lo per una rampa pren més força i des de l’Ajuntament està previst, que durant aquest mes de juny, s’encarregui la redacció del projecte per a la construcció de l’estructura. A més, ha explicat que obrirà un expedient sancionador a l’empresa Embarba, encarregada del seu manteniment, per tal de depurar responsabilitats.

En el seu comunicat l’Equip de Govern recorda que l’ascensor es va instal·lar l’any 2009, va costar 92.000 € i des de llavors ha patit avaries a causa de l’escalfament durant episodis d’altes temperatures. Per això en aquests moments l’ascensor està inhabilitat fins a disposar de més informació tècnica sobre l’aparell i s’ha encarregat un informe pericial sobre les avaries.

El comunicat enviat per l’Equip de Govern va en ressonància a unes declaracions de l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, fetes aquest matí a Ràdio Sant Fruitós.

Imatge Laia Candàliga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí