La santfrutiosenca Arya actuarà a l’Elles Festival com a veu emergent

0
874

Big Mama Montse, The Sey Sisters i Pavvla són les apostes de la 4a edició de l’Elles Festival al Mas de Sant Iscle els dies 14 i 15 de juliol.

El festival ha apostat aquest any per una secció de cantants emergents en la qual actuaran una santfruitosenca i una navarclina. Ariadna Cano, sota el nom professional d’Arya i Júlia Collado donaran a conèixer la seva música al festival. També en formarà part com a veu emergent, Nina de Ferrater de Sant Quirze del Vallès. Les tres cantants se sumen a la programació de blues de Big Mama, el toc indie de Paula Jornet (Pavvla) que va sonar al Primavera Sound i el funky i el ritme festiu de les Sisters, que van visitar fa poc Sant Fruitós.

A banda de la música, Elles Festival comptarà enguany amb una exposició fotogràfica de Natàlia Virgili. La seva col·lecció En clau de Do-Na, una tria de bones imatges sobre dones i música com Julieta Benegas, Agnès Obei, Bebe, Helena o Ivette Nadal.

El preu de les anticipades és de 13 euros i el preu el dia del concert de 15. Pels que vulguin gaudir del festival els dos dies hi haurà un abonament de 20 €. 

Imatge d’esquerra a dreta, Ariadna Cano ‘Arya’ i la gerent del Mas de Sant Iscle, Rosa Vilanova.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí