David Checa corre aquest cap de setmana a Eslovaquia

0
824
Ewc , 8 H , Oschersleben , 2017 , Team , Gmt

PERE FLORES.- El pilot de Sant Fruitós de Bages i el seu equip GMT94 Yamaha disputaran aquest cap de setmana a la penúltima cursa del Campionat del Món d’Endurance que tindrà com a escenari el circuit de Slovakia Ring que està situat a 35 quilòmetres de la capital Bratislava i té un traçat de 6 quilòmetres.

Les 8 Hores de Slovakia Ring formen aquest any part del Campionat del Món per primera vegada i es disputaran entre les 2 de la tarda i les 10 de la nit del pròxim dissabte 24 de Juny. Checa i el seu equip arriben a aquesta prova després d’haver guanyat les 8 Hores d’Oschersleben i les 24 Hores de Le Mans.

Malgrat aquestes dues victòries, no encapçalen la classificació provisional del Campionat del Món de l’especialitat a causa de la retirada al Bol d’Or. Actualment, el primer classificat és l’equip Suzuki amb 108 punts pels 101 de l’equip del David Checa i els 92 de l’equip Kawasaki. Si el GMT94 Yamaha queda per davant de l’equip Suzuki, haurà fet un pas molt important per proclamar-se Campió del Món de l’especialitat tres anys després de fer-ho per últim cop.

La temporada es tancarà amb la disputa de les 8 Hores de Suzuka el 30 de juliol.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí