David Checa i el GMT94 Yamaha guanyen a Eslovaquia

0
872

PERE FLORES.- Checa i la seva formació van aconseguir el triomf a les 8 Hores de Slovakia Ring que es van disputar dissabte passat i d’aquesta manera, encadenen tres victòries consecutives al Campionat del Món d’Endurance, ja que venien de guanyar a les 8 Hores Oschersleben i a les 24 Hores de Le Mans.

El GMT94 Yamaha del Fruitosenc, sortia des de la segona posició de la graella darrere de l’equip Yamaha YART i de fet, la major part de la cursa la van passar en aquesta posició en la qual es van situar passada la primera mitja hora cursa.

La diferència respecte als primers eren d’uns 15 segons, però l’equip YART va tenir un petit problema mecànic a una hora i mitja del final que els va endarrerir i va facilitar el triomf final de Checa i els seus companys per davant de l’equip Suzuki i l’Honda que els van acompanyar al podi.

El de Yamaha comentava així la victòria a Eslovàquia:

Amb aquesta victòria, l’equip del David Checa es situa a un sol punt del primer lloc de la classificació provisional del Campionat que encapçala la formació de Suzuki:

L’última cursa de la temporada al Campionat del Món d’Endurance seran les 8 Hores de Suzuka que es disputaran el 30 de juliol.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí